Houten tuinmeubels op maat | Verkerke Living

De lente is aangebroken: houten meubels verrijken tuingenot

De lente is aangebroken! Je wilt, als het zonnetje weer met regelmaat doorbreekt, optimaal genieten in en van je tuin. Een houten tuinbank, tuintafel van hout of houten tuinset van Verkerke Living past daar uitstekend bij. Houten meubels geven je tuin karakter!

Nederland laat een koude periode achter zich en zoekt in plaats daarvan het zonnetje op. Eindelijk, kunnen we wel stellen. De start van de lente betekent ook: tuinieren. Onkruid wieden, takken snoeien en het gazon maaien. Als je lekker naar buiten gaat, wil je je immers niet tussen een wirwar van planten en onkruid begeven. Bovendien is een mooi aanzicht veel waard.

Houten tuinmeubelen van verschillende houtsoorten

Om ultiem te ontspannen in je tuin, misstaat een houten tuinmeubel of houten tuinset niet. Bij Verkerke Living is het aanbod groot. Denk aan vuurtafels, hockers en tafels, maar ook aan loungesets, plantenbakken en tuinstoelen. Op maat gemaakt én van de houtsoort die jij wenst. Voldoet er niets aan je smaak? Zet ons dan gerust aan het werk. Klassiek, landelijk of modern? Op aanvraag maken wij elk meubelstuk naar wens. Ook voor in je tuin.

Genieten van een kop cappuccino of koud biertje, zittend op jouw op maat gemaakte houten tuinstoel tussen de bloeiende tulpen, narcissen en andere voorjaarsbloeiers, terwijl de vogels vrolijk fluiten

Houten tuinmeubelen onderhouden: vergeet dit niet!

Genieten van een kop cappuccino of koud biertje, zittend op jouw op maat gemaakte houten tuinstoel tussen de bloeiende tulpen, narcissen en andere voorjaarsbloeiers, terwijl de vogels vrolijk fluiten. Dat is toch wat ieder mens wenst? Je gasten ontvangen en ze plaats laten nemen aan een door jouzelf samengestelde houten tuinset? Klinkt als muziek in de oren, niet?

Maar vergeet niet: maart roert zijn staart en april doet wat hij wil. Na een paar mooie dagen, kunnen de weersomstandigheden zomaar omslaan. Wij voorzien je daarom van het beste advies om je houten tuinmeubels tegen weer en wind te beschermen. Verdwijnt het zonnetje in de avonduren? In dat geval biedt een vuurtafel onder je overkapping uitkomst. Naast extra sfeer zorgt een vuurhaard ervoor dat buiten zitten nog steeds een heerlijke optie is!  

Advies nodig? Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem telefonisch of via de mail contact met ons op of kom langs in de showroom. Er staat altijd iemand voor je klaar om je te voorzien van alle informatie met betrekking tot het samenstellen van je eigen houten tuinmeubels. Ander interieuradvies nodig? Schroom niet en trek aan de bel!

Terug naar blog