✓ PASSIE VOOR HOUT ✓ OP MAAT GEMAAKT MOGELIJK ✓ VELE HOUTSOORTEN

Eikenhouten eettafel geleverd in de Ardèche, in Frankrijk

eikenhouten eettafel | Verkerke Living

Eikenhouten eettafel met stalen poten geleverd in de Ardèche, in Frankrijk

Voor een gelukkige klant in de Ardèche, in Frankrijk hebben we deze prachtige eikenhouten eettafel gemaakt en succesvol opgeleverd. Omdat eiken in elk interieur past, is het geen geen verassing dat deze tafel perfect tot zijn recht komt in deze fijne eethoek. Het eikenhouten blad in combinatie met de stalen poten en donkere stoelen zorgen voor een prachtig contrast van stijlen en kleuren, wat wordt verzacht door de lichte kleur tegels. 

Wanneer je voor een eikenhouten tafel kiest, kies je voor een tafel die tegen een stootje kan. Eikenhout is ontzettend hard en sterk. Dit komt doordat de eikenboom langzaam groeit waardoor er een compacte houtsoort met een hoge dichtheid ontstaat. 

Een andere reden waarom je voor een eikenhouten tafel zou moeten kiezen is het unieke karakter. Elk eiken tafelblad heeft een andere kleur of textuur. Met een eikenhouten tafel haal je dus zeker weten een unieke eyecatcher in huis! 

De eikenhouten eettafel die naar Frankrijk is gegaan, heeft in de Ardèche een prachtige plek gekregen. De eigenaren kunnen met een grote hoeveelheid mensen aan deze lange, stoere tafel gaan genieten van onder andere het mooie uitzicht! Wil jij ook een houten eettafel? Wij maken deze op maat met de door jou gekozen houtsoort! Neem contact op met ons. We helpen je graag!