✓ PASSIE VOOR HOUT ✓ OP MAAT GEMAAKT MOGELIJK ✓ VELE HOUTSOORTEN

Hout in je badkamer, durf jij het aan?

Houten meubels in je badkamer: het lijkt niet de meest ideale combinatie. Schijn bedriegt. Trendtechnisch is het namelijk geen enkel probleem anno 2022! En niet onbelangrijk: het staat hartstikke mooi. Zeker als Verkerke Living zich er mee bemoeit.  

Als je denkt aan een ‘ouderwetse’ badkamer, gaan je gedachten waarschijnlijk uit naar een ruimte met blauwe, groene of witte tegels. Of het mooi of lelijk is valt te betwisten, maar de genoemde kleuren zijn niet zozeer meer van deze tijd. Is ook niet erg, want tegenwoordig kun je alle kanten op. Wat te denken van een eiken badmeubel of een op maat gemaakte badkamerkast van hout? De keuze is aan jou! 

Waarom een badmeubel van hout?

Na een lange, koude herfst- of winterdag thuiskomen in een badkamer die pure wellness ademt. Dat klinkt toch als een droom die in vervulling gaat? Als je het aan ons vraagt wel! Verkerke Living adviseert in dat geval om te kiezen voor meubels van natuurlijke materialen. Wat denk je bijvoorbeeld van een badmeubel van geschaafd eiken met bijpassende spiegellijsten van eiken? Of een wastafelmeubel van wagonhout?

 Houten badmeubels op maat | Verkerke Living

Jouw gloednieuwe badkamer kan voortaan dus gewoon bestaan uit houten meubels. Ik hoor je denken: hout in combinatie met een vochtige ruimte, dat gaat toch helemaal niet samen? Dan zit je mis. Gelukkig maar! Met een beetje deskundige hulp van Kees Verkerke, eigenaar van Verkerke Living, is álles mogelijk. ,,We voorzien de (wagon)houten en eiken badkamermeubels van een speciale coating, waardoor jouw badmeubel altijd beschermd is tegen vuil en vocht”, legt hij uit.

,,Wij voorzien de (wagon)houten en eiken badkamermeubels van een speciale coating, waardoor jouw badmeubel altijd beschermd is tegen vuil en vocht” - Kees Verkerke

Onderhoud houten badmeubels

Toch is het – als je je badkamer inricht met houten meubels - belangrijk om deze sfeerverhogers wat extra aandacht te geven om ze in stand te houden. Het laatste wat je wilt is dat je meubels beschadigd of vervuild raken. Advies nodig? Neem telefonisch of via de mail contact met ons op of kom langs in de showroom. Er staat altijd iemand voor je klaar om je te voorzien van alle informatie met betrekking tot het onderhoud van je houten badkamermeubels of ander interieuradvies! 

Houten badmeubels bij Verkerke Living

Is jouw badkamer toe aan een renovatie? Zie hier zomaar wat mogelijkheden die Verkerke Living te bieden heeft:

Houten badmeubels op maat | Verkerke Living

Massief hout, wagonhout, geschaafd hout, eiken hout, steigerhout… de mogelijkheden zijn eindeloos. En altijd op maat gemaakt! Kom langs bij Verkerke Living om onze badmeubels van hout in de showroom te bekijken. Of kom je wensen en ideeën, onder het genot van een kop koffie, met ons bespreken! ☕