✓ PASSIE VOOR HOUT ✓ OP MAAT GEMAAKT MOGELIJK ✓ VELE HOUTSOORTEN

Jouw droomslaapkamer met voetbalbureau of hoogslaper van steigerhout

De nieuwe Cristiano Ronaldo of Lieke Martens: iedere jongen of meid zou tot de beste voetballers of voetbalsters ter wereld willen horen. Een droom die je nooit op moet geven! Verkerke Living geeft alvast een piekfijn voorzetje.

Jonge voetballers oefenen jarenlang door om beter te worden. Veel oefenen, vallen en opstaan: alles om net zo goed te worden als hun voorbeeld. Nu de temperaturen dalen en er vaker regen valt, wordt er minder buiten gespeeld.  Echter is dat geen enkele reden om jouw droom op te geven. Daarom maakt Verkerke Living een voetbalbureau op maat.

Houten voetbalbureau Bo op maat | Verkerke Living

Bekijk bijvoorbeeld dit coole steigerhouten voetbalbureau Bo, die uitstekend past in iedere voetbalkamer. Zet die wekker maar een paar minuten eerder dan je gewend bent: want de dag voetballend beginnen, wie wilt dat nou niet? ’s Middags huis- en leerwerk aan je voetbalbureau maken, om daarna op je slaapkamer een balletje gericht in het netje te trappen. Jij gaat sowieso hoge cijfers scoren!

Een mooi en tevens praktisch meubel: het beste van twee werelden! 

Hoogslaper van steigerhout

Of je nu een jongen of een meisje bent: dat maakt niets uit. Hoe groot of klein je slaapkamer is? Ook dat is om het even. Bij Verkerke Living draait het immers om jouw wensen. In onze werkplaats maken we alles precies op maat. Zoals jij het wilt. Of dat nu een houten bureau, hoogslaper met kast en bureau, hoogslaper met zitje, voetbalbureau of kinderbureau is. Een mooi en tevens praktisch meubel: het beste van twee werelden.

Houten meubel op maat

Overal zijn oplossingen voor. Daar komen we samen wel uit. Verder is het aan jouzelf wat je er van maakt. Om de andere spullen in je kamer af te stemmen op je meubilair – en de kleur daarvan. Vloerkleed hier, kamerplant daar. Een mooie lamp in de hoek, een nachtkasje naast je bed: maak je voetbalkamer zoals jij dat wilt.

Maar waar je betreft meubilair naar op zoek bent: de mogelijkheden bij Verkerke Living zijn eindeloos. Deel je wensen en ideeën en stel samen met ons je eigen droomkamer samen.