✓ PASSIE VOOR HOUT ✓ OP MAAT GEMAAKT MOGELIJK ✓ VELE HOUTSOORTEN

Tiny wonen: meubels op maat zijn de oplossing

Wie kent ze niet, die kleine houten woningen waar je voor relatief weinig geld duurzaam en slim in woont: tiny houses! Deze kleine huizen worden in veel gevallen gebouwd voor mensen die eenvoudiger en bewuster willen leven. Wanneer je tiny woont is het verstandig om slim om te gaan met de beschikbare ruimte. Het inrichten van een tiny house vergt dan ook de nodige precisie, creativiteit en inzicht. Verkerke Living helpt je daar graag bij!

Zoals iedere woonvorm, kent ook Tiny Housing z’n voor- en nadelen. Nu kunnen we jammeren over het kleine oppervlak van de woningen, maar dat doen we natuurlijk niet. De beperkte woonruimte zorgt ervoor dat je geniet van datgene wat voor jou écht belangrijk is en biedt prachtige mogelijkheden. Toegegeven: je kleine houten woning strak en precies inrichten is een creatieve uitdaging. En allesbehalve makkelijk. Maar wél leuk!

 

Wonen in een tiny house

Verkerke Living helpt je daarmee graag op weg. Wij maken meubels op maat van hout, tot op de centimeter nauwkeurig. Voor elk type woning. Meubels als een steigerhouten kast, een hoogslaper of houten meubels die multifunctioneel zijn passen bij uitstek bij duurzaam wonen in een Tiny House. ,,Wij hebben een passie voor hout en maken alles op maat”, weet Verkerke Living-eigenaar Kees Verkerke. ,,Ook voor tiny houses. Samen komen we tot de beste maatwerkoplossingen.”

,,Wij hebben een passie voor hout, maken alles op maat. Ook voor Tiny Houses”- Kees Verkerke


Om het maximale uit je tiny house te halen, is creatief met de ruimte omgaan van groot belang. Iedere centimeter telt. Om de woonruimte in je houten woning optimaal te benutten, is het bijvoorbeeld verstandig om in de hoogte te werken. Op zoek naar een mooie houten kast? Dan adviseert Verkerke Living om er één te nemen die reikt tot het plafond. Hoge plafond kasten zijn naast hun praktische voordelen ook helemaal on-trend, win-win!

Tiny house inrichten

In datzelfde opzicht adviseren wij tevens om een zogenoemde houten hoogslaper met kast en bureau te plaatsen. Superhandig: een bed, kast en bureau in één. Ruimtebesparend? Nou en of! Samen bepalen we de juiste afmetingen van zo’n multifunctioneel meubel. ,,We kunnen alle soorten houten hoogslapers op maat voor je maken. Daarvoor kies jij je eigen houtsoort en bepaal je of deze gecoat moet worden voor de finishing touch”, weet Kees.

Kortom: slim wonen in optima forma. Kies je toch liever voor een ‘gewoon’ bed, denk dan eens aan een halfhoogslaper en plaats daar kastjes, lades of andere opbergmogelijkheden onder. En betreft de wanden: kijk eens naar zwevende kastjes of zwevende houten wandplanken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Houten wandplank | Verkerke Living

Ben je op zoek naar een houten meubel op maat die je nog niet bij ons in de showroom of op de website hebt zien staan? Neem contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden! Bij Verkerke Living helpen we je graag om tot de juiste maatwerkoplossingen te komen. Voor een mooi, functioneel en slim ingerichte tiny house!

Onze maatwerkoplossingen zijn natuurlijk niet alleen geschikt voor in een tiny house. Voor iedereen die slim met zijn of haar ruimte om wilt gaan bieden onze houten meubels op maat de perfecte uitkomst!