Maak het thuis gezellig en sfeervol met onze houten meubels! | Verkerke Living

Maak het thuis gezellig en sfeervol met onze houten meubels!

Hout is altijd een goed idee! Het kan tegen een stootje, is tijdloos en geeft je woning direct een warme uitstraling. Benieuwd hoe je dit materiaal verwerkt in jouw interieur? Lees onderstaande tips!

Tip 1: Creëer de ultieme kersttafel met een houten eettafel

Waar jij met kerst je mooiste outfit aantrekt is een houten eettafel het stralend middelpunt van je interieur! Wat denk je van een houten blad in combinatie met een stalen onderstel of juist een tafel volledig van hout? Een houten eettafel past in iedere woonstijl! Kies bij Verkerke Living voor onder andere een ronde eiken eettafel, een robuuste industriële eettafel of een hippe boomstamtafel.

Houten eettafel | Verkerke Living

Tip 2: Maak je zithoek gezellig met een of meerdere houten salontafels

Een houten salontafel geeft warmte aan je interieur en is een mooie eyecatcher om tijdens de feestdagen de lekkerste hapjes en drankjes op uit te serveren! Ga voor een landelijke eikenhouten salontafel, een robuuste salontafel van wagondelen, of een speelse salontafel set.

Houten salontafel | Verkerke Living

Tip 3: Geef je ruimte karakter met houten woonaccessoires

Hout brengt karakter met zich mee en is zeer geschikt voor het maken van stoere eyecatchers! Een houten meerpaal of een dikke boomstam zijn bijvoorbeeld leuk als krukje of om planten op te zetten. Maar heb je zelf ideeën om hout in je interieur te integreren? Laat het ons weten en wij gaan voor je aan de slag!

 Houten woonaccessoires | Verkerke Living

Tip 4: Geef je interieur een sfeervolle upgrade met een houten kast

Als tv meubel, dressoir of eyecatcher in jouw ruimte? Met de houten kasten van Verkerke Living kun je alle kanten op! Kies bijvoorbeeld voor een landelijk steigerhouten tv-meubel, een robuuste kast van met staal of een moderne kast met opbergruimte! 

Houten kast | Verkerke Living

Ben je benieuwd hoe jij hout in je interieur kan integreren? Kom langs in de showroom en laat je adviseren!

Terug naar blog