Mindfull slapen met Verkerke Living

Mindfull slapen met Verkerke Living

Sinds enkele jaren zijn we steeds vaker op zoek naar tips en manieren om langzamer te leven. De pandemie heeft daar nog een schepje bovenop gedaan. We zijn onze geestelijke gezondheid nog belangrijker gaan vinden en willen daarom steeds vaker een momentje voor onszelf inplannen. Maak van jouw slaapkamer een plek waar je jezelf even helemaal terug kunt trekken en speel in op de slaapkamertrends van nu. Benieuwd hoe je in je slaapkamer een oase van rust creëert? We laten je graag inspireren!  

Slaapkamertrends van nu

We zien in de slaapkamer van dit najaar 2 trends terugkomen. De eerste is een warme kamer met veel lichte en zachte tinten, de andere is een kamer met donkere en diepe kleuren. In beide trends zijn geen motieven of drukke prints terug te zien. Maak dus een keuze tussen donker of licht maar laat prints achterwege.

Hout in je slaapkamer | Verkerke Living

Slaapkamers geïnspireerd door de natuur

Om deze oase van rust te versterken kies je het best voor kleuren en materialen uit de natuur. Denk hierbij aan meubels van hout, bamboe of rotan. Ook is bewezen dat extra planten op je slaapkamer goed zijn voor je gezondheid. En gezonder leven, dat willen we graag!

Slaapkamers geïnspireerd door de natuur

Meer dan alleen een slaapkamer

De tijd dat de slaapkamer alleen een plek was om te slapen is voorbij. Ga voor een kledingkast op maat om al je kleding netjes in op te bergen, kies voor een mooie kaptafel of plaats een klein tafeltje met lekkere zitstoel om een goed boek in te lezen.

Houten meubels van Verkerke Living in je slaapkamer

Laat onze houten meubels nou perfect passen binnen een zowel een lichte als donkere slaapkamer. Ook staat hout heel mooi bij allerlei tinten groen. Of je nu gaat voor robuust hout in een stoere slaapkamer of juist voor steigerhout in een wat zachtere ruimte, Verkerke Living maakt jouw slaapkamer af met houten meubels op maat!

Terug naar blog