Steigerhout hoogslaper Lara

Steigerhouten Hoogslaper Lara

De meest complete steigerhouten hoogslaper die u kunt vinden. Een heerlijke, volwaardige slaapplaats die optimaal beveiligd is door de lekker hoge uitvalbeveiliging en daaronder een fantastische plek om lekker te zitten knutselen, spelen of natuurlijk je huiswerk doen.

Door de ruime zitjes en het grote tafelblad is er lekker veel ruimte om lekker te “chillen”. En dan natuurlijk daarbij de super handige boekenplank die alles samen met de opberglades compleet maakt !

De maatvoering is zo doordacht dat ook papa en/of mama aan kunnen schuiven aan tafel zonder dat ze daarbij in het zitcomfort in hoeven te leveren. Daarmee bedoelen we dat ze heerlijk rechtop kunnen zitten en niet hun hoofd in hoeven trekken of zoiets. Zelfs als er iemand van 2 meter lang wilt aanschuiven, dan past dat ook nog prima !

Bij de trap hebben we de tredes plat gelegd en lekker diep gehouden zodat de voetjes een flink groot oppervlak hebben om op af te zetten. Ook comfortabel dus !

En dan hebben we het leukste tot het laatste bewaard; het bureaublad kan ook nog zakken waardoor het op dezelfde hoogte komt als de zittingen. Hier door is deze hoogslaper in een handomdraai omgebouwd tot een stapelbed. Super toch !

opberglades(set van 2) *

boekenplank *

behandeling *

Bedmaat *

Montage *

Lattenbodem *

Matras Polyether SG40 15 cm dik *

Matras HR/Koudschuim SG 42 17 cm dik *

Dit veld mag niet leeg zijn
Steigerhout hoogslaper Lara (Small)
Steigerhout hoogslaper Lara (Small)LaraSteigerhouten hoogslaper Lara whitewash (Small)Lara onbehandeld

495,00

In winkelmand

We maken deze steigerhouten hoogslaper standaard op een totaalhoogte van 185 cm. Voor de breedte moet u bij de gekozen matrasbreedte 8 cm optellen en voor de lengte geldt de matraslengte plus 7 cm.

De stahoogte onder het bed is 140 cm.

Deze steigerhouten hoogslaper is natuurlijk zijdezacht geschuurd en keurig netjes afgewerkt.

De genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Wij leveren deze steigerhouten hoogslaper gratis aan huis door heel Nederland en België !!